• Öppet: Mån- Fre 08.00 - 16.00
  • Telefon : 0303 799 424
Open

LaBounty Skrotsaxar

LaBounty har mobila saxar för klippning av metall och det mest krävande rivningsarbetet. Saxarna är kända för sin fina kvalitet och enorma kraft per kilo. Den minsta saxen väger c:a 250 kg och den största standardsaxen väger c:a 21 ton.

LaBounty saxarna tillverkas i Minnesota på en plats som heter Two Harbors där man har tillverkat maskinredskap till grävmaskiner sedan 1973. Saxarna tillverkas av för endamålet utvalt Svenskt SSAB stål vilket bearbetas till högsta perfektion. De är optimerade för högsta prestanda, lång livslängd och minimal tid för underhåll. I bilderna visar vi exempel på maskiner som finns i Sverige, Norge och Danmark.

Målet är att man ska kunna se exempel på de flesta storlekar. Vi vill gärna betona att vissa saxar är speciellt anpassade efter kundens specialbehov och kan därför skilja sig markant i vikt jämfört men en standard sax.

Broschyrer:
LaBounty Skrotsaxar

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>